zon

Vrijwilligers

WERK MEE AAN DE TOEKOMST VAN DE NIJKAMPHOEVE

Benieuwd wat (assistent)beheerders zoal doen? Klik hier!


Het openhouden van onze, van uw BuurtBoerderij staat of valt met de beheerders, assistent-beheerders en de mensen die hen daarbij ondersteunen. Zij openen en sluiten de boerderij, voeren en verzorgen de veestapel, houden de boerderij schoon en aantrekkelijk voor de bezoekers. En dat elke dag weer.

Tot nu toe hebben wij net genoeg vrijwilligers, die deze taken op zich hebben genomen. Maar we zijn kwetsbaar. Er moeten geen mensen afvallen. Daarom doen wij een oproep aan u. Beschikt u over vrije tijd? Kunt en wilt u een deel van die tijd in te zetten op de boerderij?

Hebt u al ervaring met het verzorgen van dieren, dan kunt u samen met onze assistent-beheerders zo aan de slag. Houdt u van dieren maar heeft u geen ervaring met werken op een kinderboerderij? Wij zorgen voor opleiding en begeleiding om die ervaring op te doen.

De boerderij is zes dagen in de week voor bezoekers open, maar zeven dagen in de week moeten de dieren worden verzorgd. Ziet u het zitten een deel van uw tijd - een dag of een dagdeel per week - hiervoor in te zetten?

Het is een vrijwilligersbaan; niemand van Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve krijgt betaald voor zijn of haar inzet. Wat u wel terugkrijgt, is voldoening over uw eigen inzet. Het samenwerken met al die andere vrijwilligers. De dieren, die hun dankbaarheid tonen en de bezoekers, jong en oud, die genieten op de boerderij en zo mede de sfeer bepalen.

Lijkt het u wat of hebt u vragen neem dan contact met ons op. Dan bespreken wij uw ideeën en onze wensen en bezien we of we samen weloverwogen verder werken aan die prachtige buurtvoorziening voor jong en oud: BuurtBoerderij De Nijkamphoeve.

Bel 06-20029594 of mail naar info@nijkamphoeve.nl. Ik hoor graag van u.

Joop van der Waart
Voorzitter Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve

 

 

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

 
Doneren


Alvast bedankt voor uw bijdrage.
 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw