zon

Tuinen

tuinen

Teel uw eigen groenten, fruit of bloemen! Bij ons kan dat.

De Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve beheert niet alleen de boerderij, maar ook de buurttuintjes. Deze worden door ons verhuurd voor € 60,00 per kavel per jaar. De kavels hebben een oppervlakte van circa 25 m2 (5 x 5 m). Het is mogelijk om enkele aangesloten kavels te huren, dit voor zover deze beschikbaar zijn. De kavels worden verhuurd van 1 januari t/m 31 december met stilzwijgende verlenging, tenzij vooraf schriftelijk is opgezegd.

Inschrijven
Momenteel is er een wachtlijst voor de huur van een tuin.

Inschrijven kan op maandag tussen 10.00 en 14.00 uur en op woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur.  Vraag op onze Buurtboerderij dan naar Marian van Ingen of Jan Rompa. Op de kavelplattegrond kunt u aangeven welke nog beschikbare kavel uw voorkeur heeft. Betaling kan contant of op de bankrekening van de Stichting (op het inschrijfformulier staan alle gegevens. vermeld). Aangezien wij niet worden gesubsidieerd, is het heel prettig als huurders een paar keer per jaar helpen bij het onderhoud van paden, wilgen knotten etc. Dit onderhoud gebeurt in de regel op de eerste zaterdag van de maand, van 10.00 tot circa 12.00 uur. Dat is ook een mooi moment om andere gebruikers van de tuinen (beter) te leren kennen en om ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie

Tuinreglement (pdf)

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONERENAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw