zon

LekkerNij

LekkerNij is met terras een belangrijk onderdeel van De Nijkamphoeve als BuurtBoerderij. Het is de plek waar mensen uit de buurt maar ook van verder weg elkaar ontmoeten. Een plek waar, terwijl (klein)kinderen in de knuffelwei spelen, (groot)ouders genieten van bijvoorbeeld een kop koffie al dan niet met gebak of een sapje en waar kinderen graag een pannenkoek, een tosti of een ijsje eten.

LekkerNij is in beginsel van het begin van de lente tot het begin van de herfst van woensdag tot en met zondag (12.00-16.30 uur; op donderdag 10.00-16.30 uur) en op feestdagen open. Bij mooi weer zijn wij op die dagen ook in oktober open. LekkerNij wordt - net als de rest van de boerderij - door onze vrijwilligers gerund, behalve op donderdag. Dan gaan cliënten van Stichting Anton Constandse via Anton’s Kitchen aan de slag. Bij regen, storm en ander slecht weer is LekkerNij gesloten. En ook als we op de betreffende dag te weinig vrijwilligers hebben. Daarom is de zondagopening voorlopig alleen op de 1ste en de 3de zondag van de maand. Als LekkerNij gesloten is, zijn koffie en thee verkrijgbaar bij de beheerder van de boerderij.

Verhuur

LekkerNij is ook zeer geschikt voor kleinere bijeenkomsten als overleggen, vergaderingen, brainstormsessies e.d. Op dagen dat LekkerNij gesloten is, kan LekkerNij voor zulke activiteiten worden gehuurd. Een beamer is voorhanden en ons team verzorgt de catering. Mail bij belangstelling voor informatie naar info@nijkamphoeve.nl.

Teamlid worden?

Zin om met regelmaat mee te draaien in het team van LekkerNij? Klik dan hier voor informatie over dit leuke vrijwilligerswerk. Ervaren teamleden zorgen voor begeleiding.

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie