zon

LekkerNij

LekkerNij met terras is een belangrijk onderdeel van De Nijkamphoeve als BuurtBoerderij. Het is de plek waar mensen uit de buurt maar ook van verder weg elkaar ontmoeten. Een plek waar, terwijl (klein)kinderen in de knuffelwei spelen, (groot)ouders genieten van bijvoorbeeld een kop koffie al dan niet met gebak of een sapje en waar kinderen graag een pannenkoek, een tosti of een ijsje eten.

LekkerNij is van 1 maart t/m 30 september van woensdag tot en met zondag (12.00-16.30 uur; op donderdag vanaf 1 april 10.00-16.30 uur) open. Bij mooi weer zijn wij op die dagen ook in oktober open. LekkerNij wordt - net als de rest van de boerderij - door onze vrijwilligers gerund, behalve op donderdag. Dan gaan cliënten van Stichting Anton Constandse via Anton’s Kitchen aan de slag. Bij regen, storm en ander slecht weer is LekkerNij gesloten. Als LekkerNij gesloten is, zijn koffie en thee verkrijgbaar bij de beheerder van de boerderij.

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie