zon

Bestuurssamenstelling

Joop van der Waart, voorzitter

      

 

Na het vertrek van Jan Rompa ben ik benaderd om voorzitter te worden. De reden dat ik ja gezegd heb, is de aanwezigheid van een  fantastisch team vrijwilligers. Als je daar een bijdrage aan kan leveren met als doel De Nijkamphoeve onmisbaar te maken voor de wijk en de omgeving dan moet je dat doen. Mijn motto is altijd geweest “een voorzitter is belangrijk, maar zonder de hulp van andere bestuursleden en vrijwilligers heb je er niets aan.”

Dus hoe meer mensen actief worden hoe beter De Nijkamphoeve gaat functioneren.

 

Ed Vols, penningmeester

DSC_8968 Ed Vols

 

 

Al vanaf het begin van de overname van De Nijkamphoeve door de Vrienden is Ed Vols heel betrokken bij het reilen en zeilen van de boerderij. Zo wist hij vele subsidies binnen te halen en sponsors te motiveren tot steun aan De Nijkamphoeve. Hij ondersteunde al langere tijd de penningmeester en heeft nu vanaf begin 2015 het stokje overgenomen. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de nieuwsbrieven en het jaarverslag van De Nijkamphoeve vanuit zijn functie als lid van de werkgroep PR en communicatie.

  

Joost Treebusch, secretaris

JoostTreebusch

 

 

Beste fans van De Nijkamphoeve.
Ik ben Joost Treebusch, ben van 1946 dus uitgewerkt.
Ik ben een jaar of dertig werkzaam geweest in het personeel en organisatiewerk. Al ruim 42 jaar getrouwd en een zoon en een dochter en twee kleindochters en een kleinzoon.

Toen de stadsboerderij zou worden afgestoten hebben mijn vrouw en ik meteen de handtekening gezet. Later zijn we donateur geworden en ik vrijwilliger. Want die Nijkamphoeve mag niet weg. Die is veel te belangrijk voor de hele omgeving. Ik kwam er al met de kinderen en mijn moeder en schoonmoeder, later met de kleinkinderen.
Als vrijwilliger ben ik bezig met het onderhoud. Er moet veel opnieuw in de verf worden gezet. Maar ook bestuurlijk bleek er nog wel wat menskracht nodig te zijn. Sinds kort ben ik ook toegetreden tot het bestuur. Daar ga ik voorlopig aan de slag met de dropbox, ons electronisch archief.
Oh, en die foto, ik ben een Griekofiel. Met mijn vrouw gaan we al jaren naar Griekenland. Sinds enige tijd leer ik ook de Griekse taal.

                                                       

Jan Korving, bestuurslid

DSC_6763 Jan Korving

 

 

Jan Korving is sinds begin 2015 officieel bestuurslid van de Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve maar officieus is hij al jarenlang een grote steun en toeverlaat voor het bestuur. Door zijn werk als hoofd stagebureau arbeidstransfer unit bij de Johan de Witt Scholengroep heeft hij al vele waardevolle contacten weten te leggen en draagt hij ook in belangrijke mate bij aan het grote aantal stagiaires bij De Nijkamphoeve.

 Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONERENAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw