zon

The Online Factory doet meer!

Krachten bundelen met online verkoop.

Gepassioneerde ondernemers met ruime ervaring in grafische producten hebben in 2011 hun krachten gebundeld in The Online Factory, kortweg TOF! Onder deze vlag zijn een aantal websites actief die zich bezighouden met het aanbieden van drukwerk en bedrukte bedankjes met chocolade. Op 123bedankt.nl kan je veel verschillende soorten bedankjes vinden die in de breedste zin kan worden ingezet. Als weggevertje op een beurs, als bedankje aan je medewerkers of als eindejaarsgeschenk met een cadeaukaart. Vanaf 1 tot 10.000 stuks in verschillende prijsklasse en gewoon eenvoudig online te bestellen.

Op Zakelijkdrukwerk.nl vind je veel grafische producten voor dagelijks gebruik. De kracht van ZakelijkDrukwerk is de showroom in Den Haag waar je welkom bent om even op de koffie te komen en een product te bekijken. Of om een papiersoort even te voelen en te beoordelen.
Een bijkomend voordeel is ook, je hoeft geen kennis van drukwerk te hebben, want wij bieden de klant een uitgebreide service aan om van idee tot product te komen.

123Bedankt_bedankjes_chocolade

Persoonlijk contact

Als je contact opneemt met The Online Factory, 123Bedankt of ZakelijkDrukwerk, krijg je altijd Jill of Henk aan de lijn. Samen meer dan 65 jaar ervaring in de creatieve industrie die zij graag inzetten voor de klant.

TOF! The Online Factory heeft als thuisbasis Mangaan 25 in Den Haag. Een toffe werkplek die veel ruimte in zich heeft om met elkaar -klanten, toeleveranciers, zzp'ers- tot bijzondere oplossingen en producten te komen.

Tijd voor een toffe kennismaking!

Geïnteresseerd?
Neem direct contact op via 070 - 40 40 408

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie