zon

Nieuws

Cameratoezicht

Wij waken over onze eigendommen!

We hebben wat vervelende incidenten achter de rug. Denk daarbij aan vernielingen en onbevoegden die zich na sluitingstijd op ons terrein bevonden. Op advies van de wijkagent heeft het bestuur besloten camerabeveiliging te laten aanleggen. Een ongeplande, vervelende maar helaas noodzakelijke investering om ons complex in de gaten te houden. Gelukkig heeft HADI Beveiliging een deel van de aanleg gesponsord. 
Het is jammer dat deze maatregel nodig is, maar wij willen weten wat er op ons terrein gebeurt en onze eigendommen in de gaten houden. De camera’s nemen 24/7 beelden op die na twee weken automatisch worden overschreven. Wij kunnen beelden terugkijken en op een usbstick opslaan. Alle bezoekers worden geïnformeerd door een bordje op het toegangshek. 


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie