zon

Nieuws

Gooi niet weg, lever in

Kapotte elektrische apparaten horen niet bij het restafval.

Die apparaten bevatten materialen die kunnen worden hergebruikt. Er is wettelijke inzameldoelstelling van 65%. De Nijkamphoeve is voor kleine elektrische apparaten een inleverdepot. Door bij ons in te leveren draagt u niet alleen bij aan duurzaamheid door het circulair maken van grondstoffen, maar helpt u ook onze BuurtBoerderij. Want wij krijgen daarvoor jaarlijks een vergoeding vaneen paar honderd euro op.

Overigens ook gebruikt frituurvet en restjes spijsvet en spijsolie kunt u bij De Nijkamphoeve afgeven. Giet dat vet, die olie in een plastic fles en lever die goed afgesloten fles bij ons in. Gemeente en waterschap zijn daar erg blij mee, want zo verdwijnt het niet via gootsteen in het riool.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie