zon

Nieuws

Lonende Kerstmarkt

De Nijkamphoeve was uitverkoren om als een van de twee goede doelen op de Kerstmarkt van de provincie Zuid-Holland te staan.

Niet alleen een mooie gelegenheid om onze prachtige boerderij meer bekendheid te geven, maar ook een financieel lonende aangelegenheid. Medewerkers van de provincie kregen van hun werkgever muntjes waarmee zij op de markt streekproducten konden kopen. Maar zij konden ook muntjes aan het goede doel doneren. En de muntjes die niet werden opgehaald, werden verdeeld tussen beide goede doelen. Onlangs werd ons de cheque met het resultaat overhandigd: € 1.726,50. De vrijwilligers die op een koude dag de stand hebben bemand, hebben er duidelijk niet te vergeefs gestaan. Veel dank aan hen, maar zeker ook aan de (medewerkers van de) provincie Zuid-Holland. Wij kunnen het bedrag als niet gesubsidieerde BuurtBoerderij goed gebruiken.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie