zon

Nieuws

Open dag nieuwbouw

Op 30 maart is de officiële opening van ons nieuwe theehuis annex huiskamer. Op zondagmiddag 31 hebben wij daarom open huis

Burgemeester Pauline Krikke opent op 30 maart een belangrijke uitbreiding van onze boerderij: het nieuwe theehuis. Een goed geïsoleerd gebouw met zoveel zonnepanelen op het dak wat we wat energie betreft zelfvoorzienend zijn geworden. Voor bezoekers is veel belangrijker dat het gebouw een huiskamer/cursusruimte heeft en een invalidetoilet. Dit laatste maakt onze BuurtBoerderij voor nog meer bezoekers toegankelijk.

De nieuwbouw is aanleiding om op 31 maart ’s middags een open dag te houden. Niet alleen kan dan onze nieuwste aanwinst worden bewonderd, ook is er een diapresentatie waarin de bouw is opgenomen. Voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes te doen.

Vanwege de feestelijkheden is de boerderij op 30 maart alleen voor genodigden geopend en op 31 maart pas vanaf 13.00 uur.

Met ingang van 3 april is het theehuis - behalve bij slecht weer - vier middagen per week van 12.00-16.30 uur open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie