zon

Nieuws

Kinderzwerfboek Station

Zwerfboeken zijn van alle kinderen! Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven.

Kinderzwerfboeken zijn te herkennen aan de sticker op de kaft. Op die sticker staat: ‘Neem me mee!’ Kinderzwerfboeken mogen gratis mee naar huis worden genomen. Het is wel de bedoeling dat als het boek uit is, het weer gaat zwerven. Dan kan een ander kind het ook lezen. Je vindt die boeken op heel veel plekken, ook op De Nijkamphoeve. Want onze BuurtBoerderij heeft niet alleen dieren, maar is ook een KinderzwerfboekStation. In de boerderij staan onder een KinderzwerfboekStationposter twee kratten met boeken voor kinderen.

Hebt u thuis kinderboeken die niet meer worden gelezen en wilt u andere kinderen een plezier doen? Als u die boeken bij ons inlevert, stickeren en coderen wij die als kinderzwerfboek en komen ze bij ons in het kinderzwerfboekkrat.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie