zon

Nieuws

Kinderzwerfboek Station

Zwerfboeken zijn van alle kinderen! Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven.

Kinderzwerfboeken zijn te herkennen aan de sticker op de kaft. Op die sticker staat: ‘Neem me mee!’ Kinderzwerfboeken mogen gratis mee naar huis worden genomen. Het is wel de bedoeling dat als het boek uit is, het weer gaat zwerven. Dan kan een ander kind het ook lezen. Je vindt die boeken op heel veel plekken, ook op De Nijkamphoeve. Want onze BuurtBoerderij heeft niet alleen dieren, maar is ook een KinderzwerfboekStation. In de boerderij staan onder een KinderzwerfboekStationposter twee kratten met boeken voor kinderen.

Hebt u thuis kinderboeken die niet meer worden gelezen en wilt u andere kinderen een plezier doen? Als u die boeken bij ons inlevert, stickeren en coderen wij die als kinderzwerfboek en komen ze bij ons in het kinderzwerfboekkrat.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie