zon

Nieuws

Vrijwilligers gezocht (m/v)

Zonder vrijwilligers kunnen wij niet draaien. Wij zoeken:
  • coördinator activiteiten
  • coördinator theehuis
  • gastheer/gastvrouw theehuis
  • (assistent)beheerders
  • bestuursondersteuner

Coördinator activiteiten (m/v)

Het hele jaar door worden op onze Buurtboerderij activiteiten georganiseerd. Het varieert van een kinderkleedjesrommelmarkt tot een fancy fair, van een Imkerijdag of een schaapscheerfeest tot Halloween en Sinterklaas, van een vogelworkshop tot een open dag. Maar ook organiseren wij lessen voor de onderbouw van de basisschool. Wij zoeken iemand die deze activiteiten wil initiëren, organiseren en begeleiden. Daarbij hoort het aanschrijven van de scholen om lessen aan te bieden en deze in te roosteren en het adviseren van het bestuur over eventuele nieuwe activiteiten.

Belangstelling, meer weten? Bel onze voorzitter Joop van der Waart op 0620029594.

 

Coördinator theehuis (m/v)

Ons Theehuis Onder de Linde heeft van april t/m oktober een spilfunctie op onze BuurtBoerderij. Het terras ervan is 4 middagen in de week een trefpunt voor mensen uit de wijde omtrek. Zo’n 35 mensen, verdeeld over 4 teams, zorgen ervoor dat onze bezoekers op koffie, thee, limonade, een tosti, gebak enz. kunnen rekenen. Elk team heeft een eigen coördinator. Maar voor de overkoepelende coördinator zoeken wij nog iemand. Tot de taken horen o.a. het begeleiden van de overige vrijwillige theehuismedewerkers. het (laten) maken van roosters, het verzorgen van de financiële afdracht en verantwoording aan onze penningmeester en het regelen van de inkoop van producten. En natuurlijk, u draait ook mee in de diensten.

Belangstelling, meer weten? Bel onze voorzitter Joop van der Waart op 0620029594.

 

Gastheer/gastvrouw theehuis

Van april t/m oktober is ons Theehuis Onder de Linde op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag geopend. Om dit te kunnen doen zijn mensen nodig die met enige regelmaat samen met 1 of meer andere vrijwilligers een dienstje draaien. Tot de taken horen ons assortiment (koffie, thee, frisdranken, ijs, zelf gemaakte taarten en producten van de boerderij) verkopen, het schoonhouden van het theehuis, het meubilair en de apparatuur waarmee gewerkt wordt.

Belangstelling, meer weten? Bel onze voorzitter Joop van der Waart op 0620029594.

 

Beheerders en assistentbeheerders (m/v)

Onze dieren, daar draait het om. Die staan op 1. En dat betekent dat er gemotiveerde en kundige verzorgers nodig zijn. Elke dag, ook als de boerderij niet geopend is, moeten de dieren worden verzorgd. Dat gebeurt in team. Elk team staat onder leiding van een beheerder die bij de beheertaak wordt ondersteund door een of meer assistentbeheerders. Samen waken zij over de gezondheid en welzijn van de dieren en begeleiden zij vrijwilligers en andere personen die op basis van een sociale indicatie of stage, werkzaamheden uitvoeren op de boerderij. Uitdagend en verantwoordelijk vrijwilligerswerk!

Belangstelling, meer weten? Bel onze voorzitter Joop van der Waart op 0620029594.

 

Bestuursondersteuner (m/v)

Het bestuur kan het runnen van de boerderij natuurlijk niet alleen af. Er is een veelheid aan werkzaamheden, ook organisatorisch. Er zijn vergaderingen en andere overleggen, en daarvan moeten notulen/verslagen worden gemaakt. Bijvoorbeeld van het beheerdersoverleg. Wij zoeken iemand die dat soort werk en andere voorkomende ondersteunde activiteiten wil verrichten.

Belangstelling, meer weten? Bel onze voorzitter Joop van der Waart op 0620029594.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONERENAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw