zon

Nieuws

Lidl vindt De Nijkamphoeve top!

Vanwege het 20-jarig bestaan besloot Lidl geldprijzen uit te delen. Elk filiaal mocht een buurtinitiatief belonen. Lidl Houtwijk koos uit een veelheid aan voorstellen voor BuurtBoerderij De Nijkamphoeve.

Vanwege het 20-jarig bestaan besloot Lidl geldprijzen uit te delen. Elk filiaal mocht een buurtinitiatief belonen. Lidl Houtwijk koos uit een veelheid aan voorstellen voor BuurtBoerderij De Nijkamphoeve. Dit vanwege de maatschappelijke functie met een structureel karakter. Sinds de zomer van 2012 wordt de voormalige stadsboerderij gerund door inmiddels zo’n 70 vrijwilligers en is het een ontmoetingsplek voor bewoners van o.a. Houtwijk en Leyenburg. Ook is De Nijkamphoeve een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4 en biedt het een zinvolle dagbesteding voor mensen met een beperking.

Op 5 oktober overhandigde Jeffrey Storm, de bedrijfsleider van Lidl Houtwijk, een cheque van € 1000 aan leden van het bestuur en beheerders.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

 
Doneren


Alvast bedankt voor uw bijdrage.
 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw