zon

Nieuws

Opknappen Nijkamptuinen

Opknappen van de ruimten bij onze Nijkamptuinen.

Al sinds de overname van onze buurtboerderij moeten er werkzaamheden worden verricht vanwege achterstallig onderhoud bij de overdracht. Wij hebben eerst voorrang gegeven aan de dierverblijven en de openbare ruimte voor het publiek. Nu zijn wij toe om de Nijkamptuinen aan te pakken. Zoals u weet wordt de boerderij draaiende gehouden door alleen maar vrijwilligers. Een aantal klussers neemt dit werk op zich. Daardoor zijn wij geen geld kwijt aan arbeidsloon. Materialen moeten wij wel kopen zoals platen betonplex, 2 kub zand, 20 opsteekbanden, paalhouder prikkeldraad en rondpalen. Daarnaast moet er nog klein gereedschap vervangen worden. Wij schatten al deze materialen op inkoop € 800,-

Dit bedrag is voor een boerderij, die geheel op donaties en sponsorgelden draait, een hoog bedrag. Wie wil ons met kleine bedragen sponsoren. Vele kleintjes maken één grootte.

STEUN DE BOERDERIJ EN GEBRUIK DE DONATIEKNOP. 
In natura schenken mag ook.

WIJ ZIJN U DAAR ONTZETTEND DANKBAAR VOOR.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONERENAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw