zon

Agenda

Woensdag 29 november 14.00-17.30 uur

Sinterklaasfeest

Sinterklaas komt weer naar De Nijkamphoeve en daar maken wij natuurlijk weer een feest van voor kinderen t/m 7 jaar. Op deze middag kunnen de kinderen een echt pietendiploma halen en krijgen zij een cadeautje. Aanmelden kan tot 24 november en uitsluitend per mail aan info@nijkamphoeve.nl. Vermeld in de mail de voor- en achternaam, leeftijd en of het een jongen of een meisje is; uw (mobiele) telefoonnummer; wat uw kind leuk vindt (denk aan sport, hobby’s, favoriete programma’s, leuke dingen met opa en/of oma).
De deelnamekosten zijn € 8,00 per kind. Dit bedrag moet voor 24 november zijn overgemaakt op rekening NL22RABO0168774615 ten name van Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve onder vermelding van naam en leeftijd van het kind/de kinderen.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie