zon

Agenda

Zaterdag 3 december 13.30-16.00 uur

Sinterklaasfeest
Voor kinderen 1 t/m 7 jaar!

Sinterklaas heeft een ontzettend drukke agenda en wij zijn erg blij dat hij ruimte heeft gevonden om ook De Nijkamphoeve te bezoeken. Zaterdagmiddag 3 december komt hij. Wij maken er van 13.30 tot 16.00 uur natuurlijk een schitterend feest van. Het feest is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, maar voor hun jongere zusjes en broertjes (1 t/m 3 jaar) organiseren wij ook wat leuks. 

Deelname kost per kind € 10,00 (4 t/m 7 jaar), € 5,00 (1 t/m 3 jaar). Bij deze bedragen zijn lekkers en een cadeautje inbegrepen 

De aanmeldingsprocedure: stuur een e-mail aan info@nijkamphoeve.nl en vermeld daarin van het kind/de kinderen:

  • voor- en achternaam
  • leeftijd
  • jongen of meisje
  • uw telefoonnummer
  • enige achtergrondinformatie van het kind (denk daarbij bijvoorbeeld aan sport, hobby’s, favoriete programma’s, leuke anekdotes met opa en oma).

Maak aansluitend de verschuldigde deelnamebijdrage over op rekening NL22 RABO 0168 7746 15 t.n.v. Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve o.v.v. Sinterklaas en naam/namen van het kind/de kinderen.

Aanmelden kan t/m 30 november.

Vanwege het Sinterklaasfeest is de boerderij 3 december vanaf 12.00 uur voor andere bezoekers gesloten.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie