zon

Agenda

Zondag 2 oktober

11.00-16.00 uur Dierendag en Igors crowdfundingsactie

Werelddierendag is natuurlijk op dinsdag 4 oktober, maar op De Nijkamphoeve vieren wij het al op zondag 2 oktober. We maken er een mooie dag van. Om 11.30 uur mogen de dieren aanvallen op het traditionele groente- en fruitbuffet in de wei. Kinderen mogen vanaf 11.00 uur meehelpen het buffet op te bouwen.
Vanaf 12.00 uur staat de dag vooral in het teken van de ezels, in het bijzonder van Igor die onlangs in de Utrechtse universiteitskliniek is geopereerd. Dat kostte een lieve duit die we graag voor Igor over hebben, maar helaas wel een forse aanslag op onze portemonnee betekende. 
Vanuit kraampjes worden allerlei boerderijproducten en leuke ezeldingetjes verkocht. Zo is er Lianne’s tuintje met o.a. heerlijke honing en jams. Natuurlijk is ook de Bende tegen Dierenellende aanwezig. Voor de kinderen verkopen wij een strippenkaart waarmee zij kunnen springen op een luchtkussen en aan allerlei spelletjes kunnen meedoen. Verder zijn er Djembé-workshops, kunnen houten ezels worden geverfd en zijn er prachtige prijzen te winnen bij het rad van fortuin. Bovendien treedt reggaezanger Colin Enrico op (14.00-16.00 uur).


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie