zon

Nieuws

Schaapscheerfeest & kinderkleedjes-rommelmarkt

De schapen worden van hun jas ontdaan en kinderen gaan handelen.

Voor hun gezondheid moeten de schapen jaarlijks geschoren worden en op De Nijkamphoeve maken wij daar een feest van. Dit jaar combineren wij dat met een kinderkleedjesrommelmarkt. En het Escamps Kaashuisje heeft net als onze imkers een kraam.
Hoe gaat het eruit zien op zondag 22 mei? Onder de hooischelf in de linker wei start de schaapscheerder om 13.00 uur met zijn klus: 5 schapen van hun vacht ontdoen. (De wol is al verkocht).
In de knuffelwei is de kinderkleedjesrommelmarkt. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen hun spulletjes verkopen. Hun kleedje uitspreiden mag al vanaf 11.30 uur. Elk kind krijgt 1,5 x 2 meter toegewezen. T/m 18 mei kunnen zij zich per mail aan info@nijkamphoeve.nl voor een plek aanmelden.
Het Escamps Kaashuisje staat er ’s middags met heerlijke kazen en andere lekkere producten en onze imkers verkopen o.a. jams en compote uit Lianne’s tuintje. Verder worden er verrukkelijke pannenkoeken gebakken. Ook houden wij een zolderopruiming. Natuurlijk is ook ons theehuis in bedrijf.
Of e.e.a. doorgaat hangt wel van het weer af. Check even de weerberichten, houd onze social media in de gaten en bel bij twijfel met 06-20029594.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie