zon

Nieuws

Nieuwe naam voor theehuis?

Bedenkt u een leuke, passende naam?

Het interieur van het theehuis is nu zo mooi gerestyled dat we het tijd vinden om het theehuis een passende en mooie naam te geven die helemaal in het teken staat van de belangrijkste kernwaarde van De Nijkamphoeve: volwassenen en kinderen verbinden met elkaar, de dieren en de natuur. Wie kan er een creatieve naam bedenken die past bij De Nijkamphoeve en die het theehuis nog meer ‘body of ‘elan’ geeft? Mail uiterlijk 27 mei uw idee voor de nieuwe naam voor het theehuis naar info@nijkamphoeve.nl en maak kans op een leuke prijs en eeuwige roem! De winnaar én de nieuwe naam worden op 6 juni, Tweede Pinksterdag, om 13.00 uur tijdens de officiële opening van het theehuis bekend gemaakt. Doe mee en zorg dat u er bij bent!

Spelregels en voorwaarden prijsvraag: 
De naam moet passen bij De Nijkamphoeve en een verbinding uitdragen/uitstralen met de boerderij en de dieren.
Een speciaal ingestelde prijsvraagjury maakt een keuze uit de ingezonden namen.
Het bestuur van De Nijkamphoeve moet het eens zijn met de door de prijsvraagjury gekozen naam.
Het bestuur behoudt het recht om geen nieuwe naam te kiezen als er naar mening van het bestuur tussen de inzendingen geen geschikte nieuwe naam zit.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie