zon

Nieuws

De Nijkamphoeve zoekt extra handen!

Altijd al als droom gehad om op een kinderboerderij mee te helpen? Dan is dit uw kans om die droom tot werkelijkheid te maken. 

BuurtBoerderij De Nijkamphoeve wordt nu al bijna negen jaar door vrijwilligers gerund. En wij hebben ruimte voor meer vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken. En die mensen zoeken we ook.

Wat staat u te wachten?
Een gezellig en gemotiveerd team van vrijwilligers en stagiairs zorgt ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd. De dieren moeten natuurlijk worden verzorgd. We hebben cavia’s, konijnen, kippen, ganzen, (dwerg)geiten, varkens, schapen, ezels en niet te vergeten de boerderijkat. De verzorging bestaat uit eten en drinken geven en knuffelen, en sommige dieren moeten ook worden geborsteld. Maar dierenwelzijn vraagt om meer. Zoals stallen uitmesten, de kippenren schoonmaken, weides poepvrij maken, de deel schoonhouden. En zo zijn er meer schoonmaakklussen. We houden ons aan de coronamaatregelen en -adviezen. Daarom laten we op het ogenblik geen bezoekers toe, maar hen straks wegwijs maken hoort ook bij de werk. Onze beheerders zorgen voor de nodige begeleiding.

Wanneer en hoelang?
Wij zoeken mensen die zich voor langere tijd een of meer dagdelen willen inzetten. Een ochtenddeel is van 9.00 tot 13.00 uur, een middagdeel van 13.00 tot 17.00 uur. In het bijzonder hebben wij nu extra handen nodig op maandagmiddag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag. Keus genoeg dus voor een zinvolle en leuke tijdsbesteding. De minimumleeftijd om mee te doen is 16 jaar.

Belangstelling? Mail naar info@nijkamphoeve.nl.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie 

 
meer info nieuwbouw