zon

Nieuws

Landelijke Opschoondag

Het zou in maart gebeuren, de jaarlijkse Landelijke Opschoondag. Maar ja, corona hè. Toch komt de dag er en De Nijkamphoeve doet natuurlijk mee.

Op zaterdag 19 september gaan onze vier ezels van 14.00 tot 16.00 uur in het Florence Nightingalepark aan de slag om rommel op te ruimen. Maar alleen kunnen onze ezels het natuurlijk niet. Daarom hier de oproep om te helpen. Ga samen met Igor, Maaike, Sanne en Tukker aan de slag, raap het zwerfafval rond De Nijkamphoeve op en gooi het in de mand van een van onze ezels. Voor afvalknijpers wordt natuurlijk gezorgd. De inloop is om 13.45 uur, om 14.00 uur starten en uiterlijk om 16.00 uur stoppen we met een glaasje fris. Aanmelden is niet nodig, kom maar gewoon aanlopen. Deze opruimactie is geschikt voor jong en oud. Wel is de minimumleeftijd 4 jaar. Bij (dreigend) slechte weersomstandigheden gaat de actie niet door.

Bel bij twijfel even naar de boerderij: 070-3298873.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie 

 
meer info nieuwbouw