zon

Nieuws

Bijenvolk geadopteerd

Jong Haga, de jongerenorganisatie van het HagaZiekenhuis, maakt zich zorgen over de bijenpopulatie als gevolg van o.a. klimaatveranderingen, luchtvervuiling en gebrek aan biodiversiteit.

Onze bijen vliegen dagelijks langs, over en rond het HagaZiekenhuis op zoek naar nectar en stuifmeel en in Den Haag is dat gelukkig in overvloed door de diversiteit aan bloemen en planten. Het leek Jong Haga dan ook een sympathiek gebaar een eigen bijenvolkje te adopteren dat door onze imkers zal worden verzorgd. Toevallig zijn onze imkers in het voorjaar van 2019 met een jong volkje gestart, een volkje dat zich inmiddels goed heeft ontwikkeld. De imkers ontvingen onlangs - tot hun grote vreugde - uit handen van Leendert Jan Doornbos van Jong Haga Jan een cheque van € 400.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie 

 
meer info nieuwbouw