zon

Nieuws

Voerbeleid

Sinds kort hangen aan onze hekken bordjes met het verzoek onze dieren niet te voeren. Geen leuke maatregel, maar helaas nodig.

Dierenwelzijn voor alles. Onze dieren zijn op dieet. Door al die lekkere groentes en fruit die bezoekers aan de dieren gaven, kregen onze alleseters soms niet alleen groenvoer dat sowieso slecht voor ze is maar ook veel ‘snoepgoed’ dat het gezonde voedingspatroon uit balans is geraakt. Vol met groente en fruit aten zij nog te weinig van het voer dat zij ook nodig hebben. Vergelijk het maar met een kind dat de hele dag snoep en koekjes heeft gegeten en dan ’s avonds geen trek meer heeft in de gezonde maaltijd.

Daarom het dringende verzoek onze dieren niet meer te voeren. Hebt u groente of fruit dat u voor onze dieren wilt bestemmen, geeft dat dan aan onze beheerders. Zij kunnen u ook vertellen of u op dat moment de dieren misschien zelf mag voeren.

 


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie