zon

Nieuws

Schaapscheerfeest & Fête de la Nature

Het jaarlijkse schaapscheerfeest komt er weer aan. Op 26 mei gaat de schaapscheerder tijdens het Fête de la Nature aan de slag.

Het is van 13.00 tot 16.00 uur feest op ons terrein. Want niet alleen kan worden genoten van het vakmanschap van de schaapscheerder die de schapen van hun dikke wintervacht ontdoet, voor de kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes. Bijvoorbeeld zoals knutselen, blikgooien, sjoelen, boerencroquet, ringwerpen en vissen. Een strippenkaart voor die activiteiten kost € 2. Voor € 1 kunnen de kinderen zich laten schminken.

Nu het lente is, zijn ook de bijen op de boerderij weer volop in actie gekomen. Onze imkers kunnen daar alles over vertellen. Zij hebben al de eerste honing van dit jaar kunnen slingeren en die lentehoning is te koop in hun voorlichtingskraam. Maar € 5,00 voor 250 gram pure honing.

Uitgekeken, uitgespeeld? Strijk dan neer op het terras van het theehuis van De Nijkamphoeve en geniet van bijvoorbeeld koffie met gebak, een tosti of een ijsje.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie