zon

Nieuws

Versterk ons theehuis-team

Ons nieuwe theehuis krijgt al aardig vorm. Net als de rest van de boerderij wordt ook het theehuis - het ontmoetingspunt voor de buurt - geheel door vrijwilligers gerund.

Begin april start het nieuwe seizoen en dan willen wij ons team uitgebreid hebben. Wij zoeken dus vrijwilligers M/V die 1 x (of vaker) per 4 weken tussen 12.00 en 16.30 uur onze bezoekers van een drankje/hapje willen voorzien. Het werk bestaat o.a. uit koffie/thee schenken, bereiden en serveren van eenvoudige lunchsnacks, tafels opruimen.

Er wordt in teamverband gewerkt, dus u staat er nooit alleen voor. Roosterindeling gebeurt in goed overleg.

Het theehuis is voor boerderijbezoekers open op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Op andere dagen komen wellicht besloten activiteiten. Ook om dat te ondersteunen zoeken wij vrijwilligers die op afroep beschikbaar zijn.

Interesse of vragen? Mail naar info@nijkamphoeve.nl.

Geen belangstelling om in ons theehuis actief te worden? Wij zoeken ook nog vrijwilligers voor andere activiteiten. Kijk daarvoor op onze pagina Vrijwilligers.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONERENAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw