zon

Nieuws

Borrel Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag (DDH) heeft elke laatste vrijdag van de maand een duurzame netwerkborrel. Steeds wordt een bijzondere locatie gezocht.

 

Op vrijdag 26 oktober is dat BuurtBoerderij De Nijkamphoeve. DDH is een onafhankelijke stichting die initiatieven van bewoners en ondernemers/ondernemingen om Den Haag duurzamer te maken aanmoedigt en ondersteunt. De netwerkborrel brengt geïnteresseerde bewoners, ondernemers en experts die bezig zijn met duurzaamheid, op een toegankelijke manier bij elkaar. Tijdens de borrel wordt niet alleen genetwerkt maar worden ook korte pitches gehouden. Onze vrijwilliger Henk Slijp zal e.e.a. vertellen over de duurzaamheid van onze nieuwbouw en van de boerderij in het algemeen. De borrel is van 17.00 tot 19.00 uur.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie