zon

Nieuws

Fancy Fair/aftrap nieuwbouw

Op zondag 26 augustus is onze jaarlijkse Fancy Fair, zoals gebruikelijk met prachtige prijzen. En de langverwachte aftrap van start van onze nieuwbouw.

Stadsdeeldirecteur René Baron geeft startsein nieuwbouw

Een traditioneel gezellige middag waar dit keer niet alleen ons Rad van Fortuin centraal staat. Want om 15.00 uur zal René Baron, de directeur van stadsdeel Escamp, een officiële handeling verrichten die de start van de bouw van ons nieuwe theehuis markeert. Met de bouw zelf wordt op 3 september begonnen.

Bas Muijs draait het Rad van Fortuin

Om 13.00 uur begint de bekende acteur en onze ambassadeur Bas Muijs met het draaien van de eerste ronde van het Rad van Fortuin. Er worden diverse rondes gedraaid en de lootjes kosten - afhankelijk van de ronde en de daarin te winnen prijzen - 2, 4 of 5 euro. Er kan niet worden gepind, dus neem contant geld mee. De prijzen kunnen vanaf 12.00 uur worden bekeken.

Er zijn schitterende prijzen te winnen. Wat dacht u van kaartjes voor Muzee, Dakota, Omniversum, Lion King, High Wine of de bowling? Of van taarten, fruitmanden, kaas- en visbonnen? En niet te vergeten een veelheid aan leuke dingen voor kinderen. Al met al te veel om op te noemen. Een topstuk heeft Bas Muijs geregeld. Hoor en zie hier wat!

Spelletjes en lekkers

Voor de kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes en kleurplaten, is er een springkussen en kunnen zij worden geschminkt.

Deze middag is niet alleen ons theehuis open, maar is er ook een kraam waar pannenkoeken worden gebakken. Verder zijn onze imkers er weer om u van alles over bijen en honing te vertellen. Bij hen kunt u honing en jam kopen. Ook Stichting Anton Constandse is met een kraam met lekkers aanwezig.

Buurtfilm Escamp

Op 26 juli ging in Theater Dakota de buurtfilm Escamp in première. De film toont over bijzondere plekken in Escamp en opent met 6 minuten fraaie shots van onze BuurtBoerderij. Mocht u de film nog niet hebben gezien, op 26 augustus wordt de film om 12.00 uur getoond op De Nijkamphoeve. Ook zijn er twee filmpjes met Bas Muijs, waaronder ‘Van Kinderboerderij naar BuurtBoerderij’.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie