zon

Nieuws

Kinderboerderijen Actief Run

De Kinderboerderijen Actief Toer wordt op 30 juni afgesloten met een sponsorloop voor kinderen: Kinderboerderijen Actief Run.

Op De Nijkamphoeve zijn twee runs. De eerste start om 13.30 uur en is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. De kinderen van 8 jaar en ouder starten om 14.30 uur. Het inschrijfgeld is € 5,00 maar meer doneren mag natuurlijk altijd. De opbrengst wordt besteed aan ons nieuwe terrasmeubilair. Inschrijven en betalen hebben we het liefst vooraf, zodat we een idee hebben hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Maar inschrijven en betalen kan ook nog op de dag zelf.

Ga voor inschrijven vooraf naar https://wetickets.shop/404/1071/kinderboerderijen-actief-run-2018.html. Na inschrijving en betaling wordt per inschrijving een e-ticket toegezonden. Dit e-ticket is het bewijs van deelname en betaling. Het e-ticket moet op 30 juni geprint worden meegenomen.


Terug

Stages en maatschappelijke diensttijd

De Nijkamphoeve is voor het VSO, het Praktijkonderwijs, het VMBO en het MBO een erkend leerbedrijf op het gebied van dierenzorg en dienstverlening & groen. Naast stageplaatsen bieden wij ook plekken om maatschappelijke diensttijd te vervullen. Klik hier voor informatie.

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

DONEREN, klik hierAlvast bedankt voor uw bijdrage.

 

   Maak een actie