zon

Nieuws

Kinderboerderijen Actief Toer

De maand juni is de crowdfundingmaand voor de kinderboerderijen onder het motto ‘Kinderboerderijen Actief Toer’. De BuurtBoerderij De Nijkamphoeve doet daaraan mee.

Onze BuurtBoerderij is niet zo maar een kinderboerderij met fijne dieren, we hebben het toch ook echt over een ontmoetingsplaats voor alle generaties met een buurtoverschrijdende functie. En wij gaan door met het nog aantrekkelijker maken van onze, van uw boerderij. Zo komt er een nieuw theehuis, met o.a. een gehandicaptentoilet en een binnenruimte voor bezoekers. Voor het bijbehorende terras is geld voor nieuw meubilair het spaardoel van de actiemaand. Het streefbedrag, dat door Fonds 1818 wordt verdubbeld, hebben we inmiddels gehaald. Maar meer bijdragen zijn natuurlijk zeer welkom.

Activiteiten

We zijn de actiemaand begonnen op 3 juni, met de boerendag. Een prachtige dag met zo’n 350 bezoekers. Beelden van de dag zijn op onze Facebookpagina te vinden. Op 13 juni was er een voorleesmiddag van kinderen van 3 tot 8 jaar. Bij weer dat steeds mooier werd, kwamen 20 juni meer dan 250 bezoekers zich vermaken op ons terrein tijdens het zomerfeest dat samen met Verpleeghuis Houtwijk was georganiseerd. Ook bij het verpleeghuis was het gezellig druk. Beelden van het feest zijn natuurlijk op onze Facebookpagina te vinden. Onder het motto ‘Kijken en leren’ was op 27 juni een voor 2Samen georganiseerde meeloopmiddag.

De actiemaand sluiten wij op zaterdag 30 juni af met de Kinderboerderijen Actief Run, een sponsorloop rond ons terrein. Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar is de start om 13.30 uur, voor kinderen van 8 jaar en ouder om 14.30 uur. Klik hier voor meer informatie. 

Steun ons

Als u ons voor 1 juli via www.voorjebuurt.nl/nl/projects/Nijkamphoeve2018 steunt, zetten wij er graag een leuke attentie tegenover. Ook al is het streefbedrag al bereikt, wij vinden het helemaal niet erg nog wat meer ontvangen. Voor onze, voor uw BuurtBoerderij!


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

 
Doneren


Alvast bedankt voor uw bijdrage.
 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw