zon

Nieuws

Theehuis Onder de Linde weer open

De zomertijd is weer begonnen, de winterstop van ons theehuis is voorbij. Van 31 maart tot eind oktober zijn de luiken weer open.

 

In de regel elke woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag staan de vrijwilligers van ons Theehuis Onder de Linde van 12.00 tot 16.30 uur paraat om u van koffie, thee, limonade, een pannenkoek, een tosti, een stuk gebak te voorzien. En ook op feestdagen als Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag is ons theehuis ’s middags open.

Of het theehuis open is, hangt wel van het weer af. Zo is het theehuis bij storm en gesloten. Net als voor ons theehuisteam zal het voor u even wennen zijn dat het theehuis een andere plek op het terrein heeft gekregen. Maar ook op het nieuwe terras zal zeker gelden: Het is goed toeven op De Nijkamphoeve.


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

 
Doneren


Alvast bedankt voor uw bijdrage.
 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw