zon

Nieuws

Kinderboerderijen Actief Run

De Kinderboerderijen Actief Toer wordt op 30 juni afgesloten met een sponsorloop voor kinderen: Kinderboerderijen Actief Run.

Op De Nijkamphoeve zijn twee runs. De eerste start om 13.30 uur en is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. De kinderen van 8 jaar en ouder starten om 14.30 uur. Het inschrijfgeld is € 5,00 maar meer doneren mag natuurlijk altijd. De opbrengst wordt besteed aan ons nieuwe terrasmeubilair. Inschrijven en betalen moet vooraf gebeuren zodat wij weten hoeveel lopers er mee doen. Na inschrijven en betaling wordt per inschrijving een e-ticket toegezonden. Dit e-ticket is het bewijs van deelname en betaling. Het e-ticket moet op 30 juni geprint worden meegenomen. Ga voor inschrijven naar https://wetickets.shop/404/1071/kinderboerderijen-actief-run-2018.html

 


Terug

Erkenning Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO groenopleidingen niveau 2, 3 en 4. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben wij sinds 29 januari 2016 een erkenning voor de opleiding Dierenartsassistent paraveterinair, voor wat betreft het verzorgen van dieren. 

De Nijkamphoeve op Pifworld.com.

 
Doneren


Alvast bedankt voor uw bijdrage.
 

Maak een actie

 
meer info nieuwbouw